WIX FILTERS

Omat koneet
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   2969 tuotetta
  Rajaukset:
  WIX FILTERS

  WIX FILTERS


  WIX Filters on ollut käsite koko olemassa olonsa eli 75 vuoden ajan. WIX on laadun tae. Se tarkoittaa laatua, joka lanseerattiin vuonna 1939 Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinassa Gastonian pikkukaupungissa. Yritys aloitti suodattimien valmistamisen vanhassa puuvillatehtaassa. Puuvillalankajätettä käytettiin suodattimien valmistusprosessissa. Raaka-aineen saanti oli taattua, koska Gastonian maakunta tuotti tuohon aikaan kammattua puuvillaa eniten maailmassa. Yhtiön perustajat Jack Wicks ja Paul Crenshaw kehittivät ja patentoivat Spin-on-suodattimen, josta tuli vallitseva standardi koko suodatinalalla. Suodattimeen kehitetty kierre helpottaa suodattimien vaihtoprosessia.

  WIX-suodattimia myydään maailmanlaajuisesti yli 210 miljoonaa kappaletta vuodessa. Työntekijöitä on yli 3500. Suurin tehdas löytyy edelleen Gastoniasta missä työskentelee 1500 henkilöä.

  WIX FILTERS ON KÄSITE


  WIX Filters on käsite, kun puhutaan suodattimista, jotka on tarkoitettu kaikkeen liikkuvaan kalustoon.
  Yli 12 000 erilaista suodatinta jälkimarkkinoille kevyeen kalustoon pitää sisällään öljyn-, ilman-, hydrauliikan ja vaihteiston suodattimet. WIX laatu merkitsee muun muassa sitä, että maailman johtavat autonvalmistajat kuten Mercedes-Benz, VW, Jaguar, Rolls-Royce, Volvo ja Tesla käyttävät WIXin suodattimia alkuperäisosina.

  WIXin teollisuussuodatinvalikoima kattaa yli 8000 nimikettä.

  WIX Filters valmistaa alkuperäissuodattimia raskaan kaluston johtaville valmistajille kuten CAT, CASE NEW HOLLAND (CNH), JOHN DEERE, KOMATSU, AGCO GROUP (MASSEY FERGUSON, FENDT, CHALLENGER, VALTRA), DEUTZ, VOLVO, MAN, DAF, RENAULT, MERCEDES, SCANIA, IVECO, YANMAR DIESEL, HITACHI ja LIEBHERR.

  RASKAAN KALUSTON SUODATTIMET


  WIXin juuret suodatinvalmistajana ovat syvällä nimenomaan raskaassa kalustossa ja tarpeissa. Suodattimien merkitys kaluston pitkällä aikavälillä mitattuun kannattavuuteen on merkittävä. WIXin ensiluokkaiset tuotteet pidentävät huoltovälejä ja ovat kustannustehokkaampia kuin useammin vaihdettavat edullisemmat suodatinvaihtoehdot. WIXin raskaan kaluston suodattimet kestävät kaiken vertailun kilpailijoiden kanssa. Tuotteiden jatkuva testaus ja vertailuanalyysit todistavat sen. WIX pysyy suodatinvalmistajien edelläkävijänä ja toimii alan teknisenä suunnannäyttäjänä.

  WIXin uudet innovaatiot eli synteettiset ja selluloosasta valmistetut suodatinmateriaalit parantavat huomattavasti hiukkasten suodatustehoa. Raskaat suodattimet poistavat mahdollisimman paljon epäpuhtauksia rajoittamatta voiteluaineiden, ilman tai polttoaineen virtausta tärkeisiin moottorin osiin. Perinteisiin orgaanisiin selluloosasta valmistettuun suodattimeen verrattuna voidaan helpommin mukauttaa uuden synteettisen väliaineen suorituskykyominaisuudet ja saada parhaat virtaus- ja rajoittamisprofiilit, tehokkuuslukemat ja epäpuhtauksien pitokapasiteetit.Toinen näistä uusista innovaatioista on WIXin valmistusmenetelmä, jolla ilmansuodattimia valmistetaan tarkoilla kohokuvioiduilla laskoksilla, stabilointihelmillä ja erilaisilla alustapainoilla, jotka on suunniteltu maksimoimaan suodatusmateriaalin pinta-ala. Mitä suurempi väliaineen pinta-ala suodattimilla on, niillä voidaan vangita enemmän epäpuhtauksia. Samalla saavutetaan alhaiset ilmavirtauksen rajoitukset moottorin tehokkuuden takaamiseksi.

  Raskaalle kalustolle valmistetut ja suunnitellut suodattimet ovat tehokkaiden voitelu- ja polttoaineiden kanssa moottorin tärkeimpiä huoltotyökaluja. Suodattimet yhdistettynä korkealaatuisiin voitelu- ja polttoaineisiin, jotka sisältävät vähemmän epäpuhtauksia, lisäävät merkittävästi moottorin suorituskykyä sekä pidentävät huoltovälejä tuoden kustannussäästöjä. Ensiluokkaisten suodattimien hankintahinta voi olla ostohetkellä hieman korkeampi, mutta ne ovat edullinen vakuutus, jolla vältetään muun muassa konerikkoja.

  KEVYEN KALUSTON SUODATTIMET


  WIXin tuotevalikoimasta löytyy kaikki kevyen kaluston suodattimet. Laadukkaat polttoainesuodattimet ovat elintärkeitä nykyaikaisissa henkilöautossa ja kevyessä kuljetuskalustossa jo niiden polttoaineen ruiskutusjärjestelmien suojaamiseksi. WIX öljynsuodattimet on teknisesti niin edistyksellisellä tavalla muotoiltu, että ne keräävät 45 % enemmän likaa ja kestävät 30 % kilpailijan tuotetta kauemmin. Sama pätee ilmansuodattimiin.

  JÄLKIMARKKINAT


  Jälkimarkkinoilla tuotteen laatu merkitsee kaikkea. Istuvuus, muoto ja suodattimen toiminnan on oltava jopa parempi kuin alkuperäisten laitevalmistajien asettamat vaatimukset. Varaosat vaikuttavat paitsi ajoneuvon suorituskykyyn ja pitkäikäisyyteen, myös käyttäjän ja matkustajien turvallisuuteen. OEM-laatuvaatimukset on ehdottomasti täytettävä hintatason ollessa kilpailukykyinen.
  WIX-suodattimilla on laatusertifikaatit ISO / TS 16949 ja ISO 9001. Noudatamme tiukasti laitevalmistajien ja SAE:n standardeja ja vaatimuksia.