Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot


Voimassa 1.1.2021 alkaen. Tilaamalla hyväksyt toimitusehdot.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Suomen Voiteluainekauppa Oy, Linjatie 2, 33470 Ylöjärvi. Y-tunnuksemme on 2692137-7.

Myymme tuotteita yrityksille, kunnille, yhteisöille, järjestöille, valtiolle sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Yritystiliasiakkaille tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %, kuluttaja-asiakkaille hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Hinnat eivät sisällä pakkaus- ja toimituskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen ja tuotteiden muutoksiin. Suomen Voiteluainekauppa Oy:llä on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkopalveluun ja verkkokauppaan.

Tilaaminen

Tuotteita tilattaessa verkkokaupan välityksellä osoitteesta voiteluainekauppa.com saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Yritysasiakkaana sinun täytyy kirjautua käyttäjäksi ja tilatessasi täyttää rekisteröintilomake eli nimi-, yhteys- ja laskutustietosi sekä y-tunnus. Kaikki verkkokauppaan tehdyt tilaukset ovat sitovia. Verkkokauppa ei vastaa vahingosta, joka johtuu asiakkaan väärin syöttämistä tilaus- ja yhteystiedoista tai suodatinhakukoneen antamien tietojen virheellisyydestä.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen lopullinen hinta, toimitus- ja pakkauskuluineen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Kaikki tilauksiin liittyvät tiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@voiteluainekauppa.com tai puhelimitse 010 339 2250.

Toimitukset

Toimitustavat ovat nähtävissä asiakkaalle kassalla ennen tilauksen lähettämistä.

Varastotuotteet toimitetaan perille postitse Suomessa 1–3 arkipäivän kuluessa. Ei varastoitavien -tuotteiden toimitusaika on tuoteryhmästä riippuen 2–4 viikkoa tilauksesta. Mikäli toimitusaika poikkeaa normaalista, otamme yhteyttä teihin mahdollisen korvaavan tuotteen toimittamiseksi.

Voimme lähettää tuotteet myös asiakkaan omalla rahtisopimuksella lisäveloituksetta.

Toimituskulut

Toimituskulut näkyvät asiakkaalle kassalla ennen lähettämistä. Toimitukset ovat rahtivapaita isommille öljytuotteiden lähetyksille / yli 170 kg toimituserät. Pidätämme oikeuden rahtihintojen tarkistamiseen.

Hinnat ja maksuehdot

Myymälävarastomme hinnat voivat poiketa verkkokaupan hinnoista ja verkkokaupan tarjoukset ovat voimassa vain verkossa ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokaupan hintoja. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Verkkokaupassa mainitut hinnat ovat voimassa vain verkossa.

Yritysasiakkaille maksuehto on 14 päivää netto tai sopimuksen mukaan. Laskun voimme lähettää sähköpostilla tai verkkolaskuna. Tarkastamme luottotiedot. Viivästyskorko korkolain mukaan.

Yksityisasiakkaat voivat valinnan mukaan maksaa Paytrailin kautta tai Walley Bank -laskulla, jolloin tilatessa hyväksyt Walley Bankin yleiset lasku- ja tililuottoehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on vahingoittumaton, käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Tuotteen palautus- ja reklamaatioasioissa tulee aina ottaa yhteys asiakaspalveluumme. Tuotteen mahdollisesta palauttamisesta on sovittava aina etukäteen. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät verkkokaupastamme kohdasta Yhteystiedot.

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Asiakkaalle hyvitetään tuotteen hinta ja alkuperäiset toimituskulut, joista on vähennetty tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. Palautukset suoritetaan Postin palveluja käyttäen. Mikäli palautus johtuu tuotteen virheellisyydestä tai siinä ilmenevästä muusta poikkeamasta, Suomen Voiteluainekauppa Oy vastaa palautuskustannuksista.

Palautuskustannus alle 35 kg paketeille postitse on 20 euroa alv 24 % ja yli 35 kg toimituksille 50 euroa alv 24 %. Mikäli asiakas palauttaa tilauksensa itse, tulee palautuksen saapua toimipaikkaamme Ylöjärvelle Linjatie 2, 33470 Ylöjärvi, 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä.

Lunastamattomat tilaukset

Jos tilaus jätetään lunastamatta asiakkaan toimesta, veloitamme lunastamattomasta tilauksesta aiheutuneet kustannukset tilaajalta jälkikäteen.

Takuu

Takuuajat ovat tuotteen valmistajien määrittelemiä ja siten tuotekohtaisia. Tuotteiden takuu ei vastaa tuotteiden normaalia kulumista. Mikäli kuitenkin tuotevirhe esiintyy takuunalaisessa tuotteessa, ilmoita siitä viipymättä asiakaspalveluumme.

Tuote- ja käyttöturvallisuustiedotteet

Tuotteiden tiedot ovat nähtävissä verkkokaupassa ja käyttöturvallisuustiedotteet toimitetaan pyynnöstä asiakaspalvelusta info@voiteluainekauppa.com sähköpostitse asiakkaalle.

Ylivoimainen este (force majeure)

Tavarantoimittajalla on oikeus ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa viivästyttää, rajoittaa tai keskeyttää kokonaan sopimuksen mukaisten velvoitteidensa täyttäminen. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan sellainen yllättävä tapahtuma, jota sopijapuoli ei ole voinut ennakoida sopimusta tehdessään ja jonka tapahtumista tai vaikutuksia sopijapuoli ei ole voinut estää taikka välttää kohtuullista huolellisuutta noudattaen, ja joka tekee sopimuksen mukaisen suorituksen mahdottomaksi tai vaikeuttaa sitä olennaisesti tai tekee sen taloudellisesti tai muuten kohtuuttomaksi. Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi sota, sisäiset levottomuudet, sabotaasi, räjähdys, tulipalo, rajumyrsky tai muu poikkeuksellinen sääolosuhde, yleinen liikenteen tai tietoliikenteen keskeytyminen, lakko tai avainryhmän työnseisaus, työnantajajärjestön määräämä työsulku, viranomaisten toimenpide tai muu vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen syy.

Omistuksen pidätys

Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaan suoritettu.

Kaupan käynnissä noudatamme Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja TKL04.


Voiteluainekauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.