Ajankohtaista

AjankohtaistaOLETKO MEIDÄN UUSI TYÖKAVERIMME?
Tule työkaveriksi meille tänne Ylöjärvelle Tampereen kupeeseen! Meillä on nyt paikka vapaana tekniselle myyjälle ja tämä paikka täytetään heti, kun oikea tyyppi löytyy. Olet rohkea ja myynnin nälkäinen. Olet myös halukas oppimaan uutta voiteluaineista ja suodattimista. Itsestään selvää on, että olet sinut tietokoneen kanssa ja hallitset yleiset toimisto-ohjelmat. Me opetamme sinut itse käyttämiimme järjestelmiin. Englannin kielen taito on etu.

Sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä. Kokemus tai alaamme liittyvä osaaminen on vain plussaa. Pääset tekemään haastavaa ja palkitsevaa myyntityötä parhaiden brändien ja asiakkaiden kanssa.

Me tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, ilmapiiriltään erilaisen työympäristön, hyvät edut, kilpailukykyisen palkkauksen mallilla pohja + provisio. Saat myös oman työhuoneen uusista toimitiloistamme. Puhumattakaan kivoista työkavereista. Omia vahvuuksia esille nostava ja kannustava työilmapiiri ovat meidän juttu. Meillä saa toteuttaa itseään ja tehdä työtä myös eri lailla.

Voit lukea meistä verkkosivuillamme TIETOA MEISTÄ –osiossa. Näet siellä tulevat työkaverisi! Voit kurkata meidän tekemisiä myös sosiaalisen median kanavissa / TikTok @suomen_voiteluainekauppa , IG @suomen_voiteluainekauppa, Facebook Suomen Voiteluainekauppa Oy

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: info@voiteluainekauppa.com

Voit myös lähettää meille videon Whatsappilla numeroon 050 454 4331!

Tiedusteluihin vastaa Sari Ristilä-Happonen arkisin klo 9-11 numerossa 050 454 4331.