AjankohtaistaX-1R-TUOTTEET NYT MEILTÄ!
Suomen Voiteluainekauppa Oy myy jatkossa myös X-1R-tuotteita, kertoo Tommi Uusi-Rauva. X-1R-tuoteperhe on erittäin tunnettu brändi niin meillä kuin maailmalla, hän jatkaa. Tuotteiden alkuperämaa on Yhdysvallat. Erittäin laadukas ja toimiva tuoteryhmä tulee täydentämään valikoimaamme lisäaineiden osalta loistavasti, Uusi-Rauva toteaa.

Näitä tuotteita on meiltä paljon kysytty ja nyt tosiaan voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Tuotteiden osalta lähdemme liikkeelle kysytyimpien tuotteiden kanssa. Verkkokaupastamme löytyvät jo tuotteet, joita on varastossamme heti valmiina toimitukseen, Uusi-Rauva kertoo. Metallinhoitoaine, Diesel+Booster, TTL-liukupintaöljy, PSL tunkeutuva lisäaine ja ketjuöljy ovat ne tuotteet, joita meiltä eniten kysytään. Toki kaikkia muitakin tuotteita pystytään toimittamaan, Uusi-Rauva sanoo. Tuotteiden laadusta kertovat sertifikaatit, jotka X-1R on saanut. X-1R on ainoa voiteluaineyhtiö, joka on hyväksytty avaruusteknologian Hall of Fameen. Se on myös ainoa yhtiö, jolle on myönnetty NASAn Avaruusteknologian sertifikaatti.

Näitä tuotteita on ilo tarjota asiakkaillemme, Tommi Uusi-Rauva toteaa.

Teksti: Sari Ristilä-HapponenVALMIINA TULEVAISUUTEEN! SUOMEN VOITELUAINEKAUPPA OY ON NYT FLEETGUARD-MAAHANTUOJAFleetguard on brändi, jonka kaikki suodattimia käyttävät ja tarvitsevat tahot tunnistavat. Yhtiön menestystarina alkoi jo vuonna 1958, toteaa Thomas Bellger. Ilman uskollisia ja luotettavia ja Fleetguard-jakelukumppaneita ei olisi tarinaa kerrottavaksi, hän jatkaa. Nyt tätä yhteistyötä lähdetään viemään eteenpäin Suomen Voiteluainekaupan kanssa.

Päämiehen näkökulmasta katsottuna Suomen Voiteluainekauppa täyttää kaikki ne vaatimukset, joita maahantuojalta ja tuotteidemme jälleenmyyjältä odotetaan. Suomen Voiteluainekauppa on jo tunnettu toimija Suomessa. Yrityksen työntekijät ovat alan ammattilaisia ja heidän tekninen osaamisensa täyttää vaatimukset, Thomas Bellger sanoo. Suomen Voiteluainekauppa on dynaaminen ja tulevaisuuteen tähtäävä yritys, jonka toiminnasta ja tavasta tehdä asioita huokuu positiivinen energia ja tekemisen ilo. Se näkyy myös loppukäyttäjälle eli asiakkaalle, Bellger jatkaa.

FLEET SCHOOL


Luonnollisesti Fleetguard panostaa tuotteiden kehitystyöhön valtavasti resursseja. Mutta me panostamme myös tuotteidemme myyjien koulutukseen. Meillä on konsepti nimeltä Fleet School. Koulutuksia järjestetään webinaareina ja niiden suorittamista seurataan. Eli me edellytämme myyntiverkostoltamme koulutuksen suorittamista. Näin me pystymme takaamaan osaamisen ja teknisen tuen tason, Bellger sanoo.

AVAA SE!


Mikä sitten erottaa Fleetguardin suodattimet muista brändeistä? Thomas Bellgerin vastaus on lyhyt, mutta se kertoo kaiken. Hän vastaa kysymykseen kahdella sanalla ”Avaa se”. Se mitä suodattimen sisällä on, kertoo laadun.

Fleetguardin suodattimia käytetään pääasiassa auto-, rakennus-, maatalous-, merenkulku- ja teollisuussektoreilla. Laadukkailla suodattimilla pystytään vähentämään polttoaineen ja jäähdytysnesteiden kulutusta, päästöilma on puhtaampaa. Nämä tekijät ovat tärkeitä, Bellger toteaa.

PITKÄN TÄHTÄIMEN ODOTUKSET


Tästä on hieno lähteä rakentamaan pitkän ajan kestävää yhteistyötä Fleetguardin kanssa, toteaa Tommi Uusi-Rauva. Yrityksemme edustamat brändit vahvistuvat Fleetguardin myötä ja tämä on myös erittäin tervetullut uutinen asiakkaillemme, hän jatkaa.

Teksti: Sari Ristilä-Happonen
Kuva: Jaakko SaarilampiVAAHTERANLEHTI LÖYTYY NYT MEILTÄ – PETRO-CANADAN TUOTTEET NYT MYÖS SUOMEN VOITELUAINEKAUPAN VALIKOIMISSAPetro-Canadan tuotteita on myyty Suomessa kymmeniä vuosia ja nyt me lähdemme kasvattamaan liiketoimintaamme tälläkin tuoteperheellä, sanoo toimitusjohtaja Tommi Uusi-Rauva. Petro-Canadan tuotteilla on laaja asiakaskunta, jota me yrityksenä toivottavasti pääsemme palvelemaan, hän jatkaa. Sanomattakin on selvää, että Petro-Canadan tuotevalikoimalla pystymme hankkimaan myös uusia asiakasryhmiä. Suomen Voiteluainekauppa siis edustaa ja myy Petro-Canadan tuotteita, Uusi-Rauva toteaa. Meiltä saa kaikki Petro-Canadan tuotteet, hän jatkaa.

Tuote- eli brändiuskolllisuus on mielestäni oikea sana kuvaamaan Petro-Canadan asiakaskuntaa Suomessa. Vaahteranlehtilogolla varustettuja öljytynnyreitä ja muita tuotteita on myyty miljoonia kappaleita, Uusi-Rauva toteaa. Asiakaskunta on äärimmäisen uskollista ja se tietysti kertoo kaiken myös tuotteista. Hyvää ei haluta vaihtaa, Uusi-Rauva sanoo. Me otamme nöyränä vastaan tämän tilaisuuden lähteä kehittämään Petro-Canadan tuotteiden myyntiä seuraavalle tasolle, hän toteaa.

Voiteluainekauppa kykenee jälleenmyyjänä takaamaan asiakkaille tuotteiden saatavuuden. Luotettavuus on avainsana kaikessa liiketoiminnassa. Niin edustamasi päämiehen kuin loppukäyttäjän kannalta katsottuna se on itse asiassa merkityksellisin asia, Uusi-Rauva sanoo. Kun toimitusketju pelaa kuten sen pitää pelata, niin asiakas saa tilaamansa tuotteet nopeasti. Toimitusvarmuus ja toimitusten nopeus ovat asioita, joista saamme päivittäin kiitettävää palautetta asiakkailtamme, Uusi-Rauva sanoo.

Voiteluainekaupan henkilökunta on erittäin motivoitunut ja kuvailisin tunnelmaa sanalla innostunut, Uusi-Rauva toteaa. Kun yritys saa edustettavakseen huippubrändejä, niin se kertoo siitä, että meihin luotetaan. Koko henkilökuntamme panos,sitoutuneisuus ja ammattitaito näkyy tekemisessä ja se tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin Petro-Canadan kanssa, hän jatkaa.

TEKSTI: SARI RISTILÄ-HAPPONEN