UFI FILTERS

Omat koneet
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   232 tuotetta
  Rajaukset:
  UFI FILTERS

  UFI FILTERS


  UFI Filters perustettiin Italiassa vuonna 1971. Yritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi toimijaksi ja todelliseksi menestystarinaksi, jonka tuloksena UFI-suodattimet ovat maailman johtava laatumerkki 19 teollisuuslaitoksen, 3 innovaatiokeskuksen ja 55 kaupallisen toimiston kanssa ympäri maailmaa. UFI Filters on maailman johtava suodatustekniikan ja lämmönhallintajärjestelmien valmistaja. Asiakaskunta koostuu monen eri toimialan toimijoista kuten autoteollisuudesta, ilmailu- ja avaruusteollisuudesta. Teollisuuden tarpeita ratkaisevien eri aloille erikoistuneiden toimijoiden räätälöityihin vaatimuksiin pitää pystyä vastaamaan ja ratkaista tarpeisiin liittyvät kysymykset.
  Innovatiivisuudestaan tunnettu UFI:n tuotteet ja osaaminen näyttäytyy kuluttajalle kaikenlaisissa ajoneuvoissa.

  Maailman suurimmista autovalmistajista kuusi seitsemästä on valinnut UFI-suodattimet tuotantolinjoilleen ja valmistamiinsa ajoneuvoihin. Tämä tarkoittaa, että UFI pystyy toimittamaan 96 %:iin Euroopan autokannasta suodattimet. Formula1-tiimeistä seitsemän kymmenestä käyttää UFI:n suodattimia kilpa-autoissaan ja huoltokalustossaan.
  Automerkeistä mainittakoon erikseen Ferrari. Löytyypä niitä ExoMars avaruusaluksestakin.

  High Tech Division UFI Filters on kehitysyksikkö, joka on erikoistunut suodatusratkaisujen kehittämiseen äärimmäistä suorituskykyä vaativiin kohteisiin kuten Formula 1 -tiimeille ja moottoriurheiluun yleensä. Seitsemän kymmenestä F1-tiimistä muun muassa Ferrari ja Mercedes on valinnut UFI:n tuotteet kilpakalustoonsa. Kumppanuus alkoi Ferrarin kanssa vuonna 1976. High Tech Division kehittää tuotteita myös ilma-, sotilas- ja merialusten suodatusjärjestelmille.

  UFI toimittaa kaikki ilman-, öljyn-, polttoaine-, ohjaamo-, hydrauliikka- ja jäähdytysnestesuodattimet sekä lämmönhallintajärjestelmät autoteollisuudelle vastaamaan lähes kaikkien automerkkien ja moottoripyörien sekä kaupallisten, raskaiden ja maatalousajoneuvojen tarpeita. OE-markkinoilla UFI on johtava suodatustoimittaja. OE-markkinoilla (englanniksi Original Equipment) tarkoitetaan alkuperäisiä varaosia ja varusteita. Yhtiön kaksi jälkimarkkinointinimikettä eli UFI ja Sofima kattaa 96 % eurooppalaisesta autokannasta.

  UFI Filters oli yksi ensimmäisistä italialaisista yrityksistä, joka ymmärsi Kaukoidän kasvumahdollisuudet ja lähti kehittämään Kaukoidän markkinoita. Tällä hetkellä UFI:lla on 19 teollisuuslaitosta ympäri maailmaa ja sillä on yli 4000 työntekijää. Työntekijöistä 168 on kehitystyöhön ja tutkimukseen erikoistunutta teknistä henkilökuntaa innovaatio- ja tutkimuskeskuksissa ja yrityksellä on 237 patenttia. UFI on kaksinkertaistanut liikevaihtonsa viimeisten 10 vuoden aikana. Yritys investoi yli 5 % liikevaihdostaan tuotekehitykseen. Innovatiivisuus on yrityksen menestyksen salaisuus. Uusia suodatinmateriaaleja kehitetään ja tutkitaan, suunnitellaan ja testataan UFI:n innovaatiokeskuksissa Italiassa, Kiinassa ja Intiassa. Testauslaitteilla simuloidaan todellisia käyttöolosuhteita. Tieteellisellä yhteistyöllä ja tutkimuksella, jota tehdään yliopistojen kanssa Italiassa ja muissa maissa, ennakoidaan suodatusteknologian kehitystä ja tulevaisuuden tarpeita ja haasteita. Testejä suoritetaan erityisissä koelaitoksissa ja näin saadaan luotettavaa tietoa.

  HENKILÖAUTOT


  Jatkuvan teknologisen innovaation ja huipputuotteisiin tehtyjen investointien ansiosta UFI Filters on vakiinnuttanut maineensa johtavana OEM-suodatinjärjestelmien toimittajana automarkkinoilla. UFI ja Sofima suodattimet kattavat 96 % Euroopan henkilöautomarkkinoilla käytetyistä suodattimista. OEM-osat vastaavat valmistajan varaosille asettamia laatuvaatimuksia. Osat voivat jopa ylittää alkuperäiset laatuvaatimukset. OEM-varaosat ovat siis vähintään yhtä laadukkaita kuin ajoneuvossa alun perin käytetyt osat. Useimmiten ne tulevat samalta tuotantolinjalta. Valmistajan takuu kattaa kaikki sen kautta myydyt OEM-osat.

  RASKAS KALUSTO


  Johtavat raskaan kaluston valmistajat ovat valinneet UFI Filters -tuotteet alkuperäisiksi varusteiksi. Osuus on 48 % maailman kuorma-autojen ja teollisuusajoneuvojen tuotannosta. Korkea tehokkuus- ja turvallisuustaso, täydellinen valikoima ja investoinnit uusiin teknologisiin ratkaisuihin ovat vahvuuksia, jotka ovat tehneet UFI:sta ensiluokkaisen toimittajan OEM-valmistajille.

  LÄMMÖNHALLINTAJÄRJESTELMÄT


  UFI suodattimet tulivat lämmönhallintamarkkinoille vuonna 2010. UFI:n tuotteet ovat jo osana maailmanlaajuisia voitelujärjestelmäratkaisujen täydellisessä hallinnassa OEM-sektorilla. UFI-konserni on erikoistunut vesijäähdytettyjen ja tyhjiöjuotettujen alumiinilämmönvaihtimien tuotantoon. Järjestelmä mahdollistaa luotettavamman ja tehokkaamman tuotteen, joka on välttämätön öljynjäähdytyspiirissä.

  UFI JÄLKIMARKKINAT


  UFI Filters Group -liiketoimintayksikön jälkimarkkinat tarjoavat itsenäisille varaosamarkkinoille UFI-tuotemerkkiluettelon. Luettelo sisältää yli 2800 referenssiä autoille, raskaille ajoneuvoille, maatalouteen ja kaksipyöräisille. Tuotteilla on yli 96 prosentin kattavuus Euroopassa markkinoilla. UFI-tuotteita markkinoidaan 70 maahan ympäri maailmaa. Maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston ja kumppanuuksien ansiosta myyntiverkosto kattaa Euroopan, Kiinan, Intian, Pohjois-Amerikan, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän.

  SOFIMA JÄLKIMARKKINAT


  SOFIMA tuotemerkkiä markkinoidaan Euroopan, Kiinan, Intian, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän jälkimarkkinoille. Erityiseen tunnettu tuotemerkki se on Kaukoidässä. Se on merkittävä brändi myös Italiassa, Iberian niemimaalla ja Itä-Euroopan markkinoilla. Sofiman tuoteluettelo sisältää yli 2800 tuotetta henkilöautoihin, raskaisiin hyötyajoneuvoihin, maatalouskoneisiin ja kaksipyöräisiin. Myynti kattaa 96 % Euroopan markkinoista.

  HYDRAULIIKKA


  UFI Hydraulic Division perustettiin vuonna 1992 tarjoamaan hydraulisuodatusratkaisuja sekä liikkuviin että kiinteisiin kohteisiin. Luotettava hydrauliteho on keskeinen tekijä, jonka UFI Hydraulic -tuotevalikoima tarjoaa korkean suorituskyvyn ja ketteryyden varmistamiseksi raskaalla kalustolle ja muulle kalustolle kaikissa työskentelyolosuhteissa. Hydrauliikkaluettelossa on yli 6000 yksittäistä komponenttia.

  Viimeisen 25 toimintavuoden aikana UFI Hydraulic Division on saavuttanut vankan maineen alalla ja tarjoaa laajan valikoiman suodattimia numeerisiin ohjauslaitteisiin, puristimiin, tuulisovelluksiin ja teollisuuden hydrauliikkajärjestelmiin. Maksimaalinen suojaus, korkea hyötysuhde, hydraulijärjestelmän vakaus ja huoltotiheyden väheneminen ovat luettelosta löytyvien 6000:n UFI suodattimien etuja.

  ARVOT


  UFI Filters Groupin tavoite ja arvo on planeettamme luonnonvarojen säilyttäminen.

  Me toteutamme sellaisia ratkaisuja, jotka tähtäävät ympäristön ja luonnon suojelemiseen. Teknisesti oikein toteutetut järjestelmät ja tuotteet pystyvät vähentämään energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

  Suurimman hyötysuhteen suodatusjärjestelmien tutkimuksen tukemiseksi UFI Filtersillä on huippuluokan laboratoriot. UFI kehittää teknisiä ratkaisuja käyttämällä kierrätysmateriaaleja, jotka vähentävät auton painoa, joka vaikuttaa suoraan auton hiilidioksidipäästöihin. Lisäksi eri kemikaalien käyttöä valvotaan ja niiden käyttötarkoitukset on tarkoin määritelty. Vastuullisuus kaikessa toiminnassa on UFI Filters Groupin arvo.

  MOOTTOREIDEN ENERGIATEHOKKUUS


  UFI Filtersin polttoaine- ja öljynsuodatusjärjestelmillä moottorin kuluminen vähenee ja polttoaineen palamisesta aiheutuvat päästöt pienenevät. Tekijöitä, jotka osaltaan johtavat merkittäviin poltto- ainesäästöihin. Ilmansuodatusjärjestelmät takaavat venttiilien ja sylinterien suojauksen ja vähentävät kulutusta, päästöjä ja melua.

  LÄMMÖNHALLINTA


  Nykyaikaisen lämmönhallintajärjestelmänsä kautta UFI Filters kehittää klassisen lämmönvaihtimen laitteeksi, jonka tarkoituksena on vähentää kulutusta ja ilmakehän päästöjä.

  Tavoitteet saavutetaan integroimalla lämmönhallintajärjestelmät muihin komponentteihin kuten antureihin tai termostaattiventtiileihin, jotka mahdollistavat öljyn jäähdyttämisen ja lämmittämisen eli optimoimalla moottorin ja vaihteiston lämpötilat.

  Näitä lämmönhallintalogiikoita sovelletaan myös hybridi- ja sähköajoneuvoihin kehittämällä sarja innovatiivisia lämmönvaihtimia, joiden avulla vastataan uusien ympäristöystävällisten moottoreiden tarpeisiin.

  SERTIFIKAATIT


  UFI Filters -tuotteet ovat ISO 14001 -sertifikaatin eli laatujärjestelmän mukaisia. Toiminnan ympäristövaikutukset ovat hallinnassa. Yhtiö tekee järjestelmällisesti parannuksia tuotteisiinsa ja valmistusprosesseihin johdonmukaisella, tehokkaalla ja ennen kaikkea kestävällä tavalla. Muut sertifikaatit koskevat laadunhallintajärjestelmiä ISO9001, IATF16949, EN / AS9100, AQAP2110 sekä terveys- ja turvallisuussertifikaatteja OHSAS18001, ISO45001.UFI Filters Groupin laatujärjestelmän perustana ovat eri sidosryhmien tarpeet ja kestävä kehitys niin tuotannossa kuin koko tuotantoketjussa.