MECLUBE

Omat koneet
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   2683 tuotetta
  Rajaukset:
  MECLUBE

  MECLUBE


  Perustamisensa jälkeen vuonna 1998 Meclubesta on kehittynyt teollisuusyritys, joka tunnetaan valtavasta valikoimasta erilaisia voitelujärjestelmiä. Nuori ja dynaaminen yritys on lähtenyt rohkeasti tekemään tuotekehitystä voiteluaineita käyttäville teollisille yrityksille kuin ammatinharjoittajille. Meclube on kasvanut nopeasti kansainvälisesti tunnetuksi tuotemerkiksi. Meclube-tuotteet täyttävät ISO 9001:2008-standardit.

  Mecluben tekninen tuki jälleenmyyjille ja sitä kautta asiakkaille on yrityksen käyntikortti. Tuotevalikoima on pitää sisällään tuhansia tuotteita. Mecluben työkalut täyttävät kaikki laatustandardit. Kaikki Mecluben voitelujärjestelmät käyvät testauksen läpi tuotantoprosessin joka vaiheessa. Näin varmistetaan, että asiakkaalle saadaan toimiva ja luotettava työkalu. Kaikki Meclube-tuotteet valmistetaan Italian Lombardiassa Mantovan maakunnassa. Omassa tehtaassa valmistetaan kaikki tuotanto ja mitään tuotannon osa-aluetta ei ole ulkoistettu alihankkijoille.

  Meclubesta on tullut yksi tunnetuimmista ja luotettavimmista italialaisista voitelujärjestelmiä valmistavista yrityksistä suhteellisen lyhyen ajan sisällä. Tehtaan tuotantopotentiaali on erittäin suuri. Oman valmistuksen etuja on myös se, että Meclube pystyy räätälöimään asiakkailleen asiakkaiden omalla logolla ja väreillä laitteet. Myös tuotannon nopeus ja ketteryys ovat merkittäviä etuja kilpailijoihin nähden.

  Mecluben yksi ydintuotantolinja on rasvojen jakeluun keskittyvävalmistusyksikkö. Autoteollisuuden tarpeisiin räätälöityjä instrumentteja on valtavasti. Tuotepaletti pitää sisällään paitsi ilmakäyttöiset rasvapumput kuin myös manuaaliset rasvapumput ja paineensäätimet.