Q8 OILS

Omat koneet
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   102 tuotetta
  Rajaukset:
  Q8 OILS

  Q8 OILS

  Q8 Oils on vuonna 1983 perustettu Kuwait Petroleum Corporationin (KPC) tuotemerkki. Q8 Oilsin pääpaino on öljyn ja voiteluaineiden jalostuksessa ja jakelussa. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat mm. moottoriöljyt, hydrauliikkaöljyt, vaihteistoöljyt, jäähdytysnesteet ja muut autoteollisuuden, raskaan kaluston ja teollisuuden koneiden ja laitteiden voiteluaineet ja rasvat. Perinteisten mineraaliöljypojaisten voiteluaineiden lisäksi Q8 Oils on vahvasti sitoutunut kehittämään kestävän kehityksen ympäristöystävällisiä tuotteita.

  Q8 Oils on öljyvarallisuudella mitattuna maailman neljänneksi suurin öljyn- ja kaasuntuottaja ja kansainvälisessä mittakaavassa Suomen markkinoiden suurin öljymerkki. Suomessa Q8 Oilsilla on tarjolla monia erityisesti kylmiin olosuhteisiin soveltuvia voiteluaineita ja rasvoja.

  Tuotteiden käyttöalueet ovat laajoja. Esimerkiksi Q8 Handel 32 -hydrauliöljyä käytetään kaikkina vuodenaikoina maastokoneissa (off-highway), mutta myös teollisuudessa: esimerkiksi paperi- teräs-, sementti- ja kaivosteollisuudessa. Q8:lla on useita laadukkaita ja suorituskykyisiä teollisuusöljyjä, jotka on suunniteltu kestämään teollisuuslaitteiden vaativia tarpeita ja olosuhteita sekä tarjoamaan erinomaista suojaa.