MORRIS

Omat koneet
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   5 tuotetta
  Rajaukset:
  MORRIS

  MORRIS


  Kun tekee tavanomaisia asioita epätavallisen hyvin, ei voi kuin onnistua.Tällä lauseella voisi kuvailla yhtä suurimmista yksityisomistuksessa olevista eurooppalaisista voiteluaineiden valmistajista. Morris Lubricants on toiminut Isossa-Britanniassa vuodesta 1869 ja yritys toimii 80 maassa jälleenmyyjäverkoston avustuksella.
  Ylpeä perintö vuodelta 1869 on yksi Euroopan suurimmista yksityisomistuksessa olevista korkealaatuisten voiteluaineiden valmistajista. Viimeisen 150 vuoden aikana olemme kehittäneet maailmanlaajuisen maineen korkealaatuisten tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi useilla aloilla yli 85 maassa ympäri maailmaa.

  Morriksen liiketoiminnan kantava voima on asioiden yksinkertainen lähestymistapa ja luottamus. Perheyrityksen uskollisuus määrittelemilleen perusarvoille näkyy myös asiakkaiden suuntaan ja kaikilla liiketoiminnan osa-alueille. Tuotevalikoiman kehittäminen ja erikoistuminen ovat olleet menestyksen salaisuus.

  Morrista on viety yrityksenä eteenpäin jo viiden sukupolven voimin. Liiketoiminnan ketteryys ja kehittäminen ja nimenomaan asiakkaiden tarpeisiin nopeasti vastaaminen on ehdottomasti perheyrityksen vahvuuksia.

  Morriksen tuotevalikoimasta löytyy voiteluaineet maatalouden, teollisuuden, koneurakoinnin, raskaan liikenteen, metallintyöstön ja höyrykoneiden tarpeisiin.