MABANOL

Omat koneet
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   7 tuotetta
  Rajaukset:
  MABANOL

  MABANOL


  MABANOL Premium Performance on yhtä kuin Made in Germany ja Mabanaft. Saksalainen laatu konkretisoituu Mabanolin tuoteperheessä. Mabanaft on osa Marquard & Bahls AG –yhtiötä, jonka pääkonttori sijaitsee Hampurin Hafen Cityssä. Yhtiö on hyödyntää vuosikymmenien kokemustaan öljy- ja kaasualasta. Mabanol-tuotemerkki tunnetaan edistyksellisistä tuotteistaan ja niiden monipuolisuudesta. Tuotteita myydään 40 maassa ympäri maailman. Mabanaftin ydinliiketoimintaa ovat muun muassa nestemäisten ja kiinteiden biopolttoaineiden myynti, voiteluaineiden ja öljyjen tukkumyynti, huoltoasemien toiminta ja polttoaineen tankkaus.

  Mabanol edustaa korkeaa laatua voiteluaineiden ja oheistuotteiden alalla noudattaen teknisiä vaatimuksia, jotka on asetettu auto- ja teollisuussovelluksille, maataloudelle ja rakennusalalle. Tuotteillemme ja palveluillemme asetetut korkeat laatustandardit perustuvat johtamisjärjestelmämme onnistuneeseen sertifiointiin ISO 9001: 2015 -standardien mukaisesti.

  Laatusertifikoinnilla varmistetaan ISO 9001 -ohjeiden mukaisesti, että asiakastyytyväisyysstandardit määritellään ja noudatetaan tarjoamalla tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät hyvin erityiset vaatimukset.

  Mabanolin edistyksellinen johtamisjärjestelmä määrittelee prosessit ja vastuut. Yhtiö pyrkii toteuttamaan yrityskäytäntönsä asettamat tavoitteet ja noudattamaan näitä ohjeita luottamuksen lisäämiseksi ja asiakkaiden vaatimusten ja odotusten täyttämiseksi tuotteille ja palveluille. Mabanol on luotettava kumppani joka suhteessa.

  Autoteollisuudelle kehitettyjen voiteluaineiden laatustandardit korostuvat entisestään sillä, että Mabanol on sitoutunut ATIEL-järjestöön sekä EELQMS:ään (eurooppalainen moottorin voiteluaineiden laadunvalvontajärjestelmä). Se merkitsee sitoutumista sellaisten moottoreiden voiteluaineiden markkinointiin, kehittämiseen ja valmistamiseen, joiden osalta vaaditaan ACEA-öljysekvenssejä.

  ATIELin säännöt edistävät yksimielisyyttä keskeisissä teknisissä kysymyksissä ja varmistavat, että moottoriöljyt parantavat edelleen kulumisenestoa, kerrostumien hallintaa, pienempiä päästöjä ja polttoainetaloutta. Eri alkuperäislaitevalmistajat (OEM) myöntävät hyväksynnät vain voiteluaineiden markkinoijille, jotka noudattavat ATIEL-standardeja ja jotka on lueteltu EELQMS-järjestelmässä.

  ATIEL edustaa eurooppalaisia voiteluaineiden valmistajia ja markkinoijia ja pyrkii parantamaan voiteluaineteollisuuden mainetta tarjoamalla asiantuntija-apua sääntelyviranomaisille, alan kumppaneille ja loppukäyttäjille sekä edistämällä voiteluaineiden ja suorituskyvyn korkeaa tasoa.