Omat koneet
Rajaa tuloksia
 • Tyyppi
  • NLGI 2 (43 kpl.)
  • NLGI 1 (27 kpl.)
  • NLGI 2,5 (4 kpl.)
  • NLGI 1,5 (6 kpl.)
  • NLGI 0 (15 kpl.)
  • NLGI 00 (6 kpl.)
  • NLGI 000 (5 kpl.)
 • Hinta
  • min EUR 0 - max EUR 6669
 437 tuotetta
Rajaukset:

LUBRICATION ENGINEERS

LE Lubrication Engineers - edelläkävijöitä voiteluaineissa jo vuodesta 1951

Kaikki alkoi vuonna 1951 Fort Worthissa Texasissa. Kolmella voiteluaineiden myyjällä oli visio. He tiesivät osaavansa valmistaa asiakkailleen parempia ja luotettavampia voiteluaineita. Loppu on historiaa ja yritys kasvattaa markkinaosuuttaan tänäkin päivänä huipputuotteilla, joita on myyty Suomessa jo yli 40 vuotta teollisuuden toimijoille, jotka hakevat äärimmäistä suorituskykyä ja kustannussäästöjä konekantansa huolloissa.LE Lubrication Engineers on alan toimijana käsite, joka merkitsee luotettavaa kumppania asiakkaille kaikkialla maailmassa. Texasin tuotantolaitoksella on yli 100 työntekijää. Itsenäisiä jälleenmyyjiä on lähes 100 eri puolilla Yhdysvaltoja ja jakelijoita yli 60 maassa. Suomessa yritystä edustaa yksinoikeudella Suomen Voiteluainekauppa Oy.Kun James Bell, Donald King ja Jess Woodard perustivat LE Lubrication Engineers –yhtiön vuonna 1951, he asettivat yrityksen tinkimättömäksi päämääräksi laadukkaat tuotteet ja erinomaiseen asiakaspalvelun. Tuotteet, jotka eroavat kilpailijan tuotteista nimenomaan patentoitujen lisäaineidensa kuten Almasol, Monolec, Duolec ja Quinplex johdosta.

Mitä me teemme

Kehitämme ja valmistamme voiteluaineemme ja lisäaineemme Wichitassa, Kansasin osavaltiossa USA:ssa. Meillä on modernit tuotantolaitokset, teknologiakeskukset ja varastot, jotka täyttävät kaikki laatuvaatimukset.Tuotekehitys ja teknologia ovat juurikin ne osa-alueet, joihin panostamalla LE-voiteluaineet täyttävät asiakkaiden tarpeet ja ylittävät edelleen perinteisten öljyjen ja rasvojen suorituskyvyn.

Teollisuusvaihteistoöljyt

Vaihteistoöljy koostuu kahdesta kriittisestä komponentista eli perusöljystä ja lisäaineista. Lisäaineet antavat toivottuja ominaisuuksia ja tukahduttavat ei-toivotut. Lisäainepaketti on voiteluaineen suorituskyvyn selkäranka. Vahva selkäranka tarjoaa tarvitsemasi suorituskyvyn ja suojan laitteillesi. Tuotemerkkimme ovat Duolec, Multilec, Monolec, Almasol ja H1 Quinplex.

Teollisuusrasvat

Täysi valikoima tehokkaita teollisuusrasvoja. LE-rasvasarjaan kuuluvat teknisesti edistyneet, erittäin monipuoliset, yleiskäyttöiset, monitoimiset ja äärimmäisen paineen (EP) tuotteet, jotka kaikki ylittävät tavanomaisten rasvojen ominaisuudet. LE: n teolliset rasvat on valmistettu erilaisista sakeutusaineista, mukaan lukien litiumkompleksi, kalsiumsulfonaatti, savi (bentoni) ja polyurea. Kaikista tuoteryhmistä löytyy useita NLGI-luokkia. Tuotemerkkimme ovat Almagard, Monolec, Almatek, Almaplex, H1 Quinplex, Monocal, Almamoly, H1 Quincal, Almasol, Wirelife Almasol.

Elintarvikerasvat

Elintarvikelaatuisten rasvojen ja öljyjen koostumustamme on käytetty elintarvikkeiden valmistuksessa jo vuosia luotettavan ja luotettavan toiminnan takaamiseksi. Tyypillisiä käyttökohteita ovat tehosekoittimet, pullonpesulaitteet, kuljettimet, vaihdelaatikot, liukukiskot, kuljetinketjut, liedet, pullotuskoneet, pakkauslaitteet, venttiilit, hydrauliikka, purkkikoneet, holkit ja muut. Tuotemerkkimme ovat H1 Quinplex, H1 Quincal, H1 silikonisuihke, Ovenworx.

Teollisuusöljyt

LE-teollisuusöljyt käsittävät 15 pääluokkaa. Vaihteistoöljyt, ilmakompressoriöljyt, hydrauliöljyt, kallioperäöljyt, turbiiniöljyt ja myrkyttömät bioöljyt. Teollisuusöljyt eroavat toisistaan muun muassa seuraavilta ominaisuuksiltaan, joita ovat vaahdonestoaine, kulumisenesto, korkea viskositeetti, lämpöstabiilisuus ja korkea kuormankantokyky sekä monia muita. Näiden ominaisuuksien ja etujen takia LE: n teollisuusöljyt voivat estää ruostetta, tarttua metalliin, torjuvat hapettumista, löysäävät syöpyneitä ja jäätyneitä osia.

Tuoteperheemme

Tuoteperheemme käsittää myös turbiini-, hydrauli- ja moottoriöljyt. Sekä synteettiset voiteluaineet, kompressori- ja vaijerivoiteluaineet, uuniketju- ja aerosolivoiteluaineet, vaihteistonesteet.

Miten me sen teemme

Tuotteidemme lisäaineet Almasol, Monolec, Duolec ja Quinplex tekevät tuoteperheestämme ylivoimaisen verrattuna kilpailijoihin.