Omat koneet
Rajaa tuloksia
  • Hinta
    • min EUR 39 - max EUR 3968
 37 tuotetta
Rajaukset:
FLUKAR

FLUKAR


FLUKARin jalostamo sijaitsee Puolassa maailman öljyteollisuuden historiallisessa sydämessä. Niegłowicessa perustettiin vuonna 1888 yksi maailman ensimmäisistä öljynjalostamoista. Sen perusti Ignacy Łukasiewicz - keksijä ja hyväntekijä. Hän oli aikaansa edellä joka tavalla ja hän epäilemättä mullisti nykypäivän tekniikan. FLUKAR kulkee yrityksenä Puolan ensimmäisen öljynjalostamon Łukasiewiczin ideoiden ja perinteiden jatkajana ja jalanjäljissä. FLUKAR investoi uusimpaan tekniikkaan ja jalostamoon, mikä mahdollistaa uusien erikoistuotteiden kehittämisen markkinoille. Erityisesti uusiin kevyen kaluston tuotteisiin panostetaan merkittävästi.

REVLINE


Flukar Revline-tuotemerkki kattaa tuoteryhmän, joka on omistettu moottoriajoneuvoille mukaan lukien traktorit ja linja-autot. REVLINE HERCULES –sarjan öljyt on tarkoitettu raskaalle kalustolle. Revline Ultra Force on kevyelle kalustolle. Revline pitää sisällään myös vaihteistoöljyt - mukaan lukien ATF. Kaikki Revline-öljysarjat valmistetaan M-Active-tekniikalla Jasłon jalostamossa. Korkealaatuisista perusöljyistä ja lisäaineista valmistetut tuotteet täyttävät kaikki vaatimukset. Revline-tuotteet on hyväksynyt ja sertifioinut muun muassa MANN, Mercedes-Benz, Volvo, Renault ja Mack. Tuotemerkki on saatavilla useimmissa Euroopan maissa ja sen ulkopuolella.

JASOL


Flukarin toinen tuotemerkki JASOL käsittää laajan valikoiman moottoriöljyjä, vaihteistoöljyjä, 2-tahtiöljyjä. Valikoimasta löytyy tuotteet maa- ja metsätalouteen, puutarhatalouteen, rakennuslaitteisiin, teollisuuden tarpeisiin, muottiöljyt ja metallintyöstönesteet. Tuotevalikoimassa on myös jäähdytysnesteet, jarrunesteet ja tuulilasin pesuaineet.